njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
MASH: Formulari A3, fituesit
Shtuar me date:2011-10-29 21:20:49

SHERBIME - 29 tetor ( MASH ) - Shpallen fituesit e fazes se trete te seleksionit per ne universitete.

Bashkengjitur gjeni listen e fituesve te fazes se trete pas aplikimit me formularin A3 si dhe piket e fituesit te fundit per çdo program studimi te formularit A3

Burimi: Ministria e Arsimit dhe Shkences
Zyra e Shtypit

Share on Facebook

   Rendijta e fituesve te Formularit A3
   Piket sipas degeve pas shpalljes se formularit A3
Printo  
© Copyright: Alblink 2008