njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Fletore Zyrtare Nr. 147, date 4 nentor 2011
Shtuar me date:2011-11-13 14:01:14

FLETORE ZYRTARE - 4 nentor ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.147, date 4 nëntor 2011, me urdherin e MPPT per rregulloren e Avoacionit Civil

P Ë R M B A J T J A

Urdhër i MPPT nr.92, datë 28.9.2011 Për miratimin e rregullores mbi harmonizimin e kërkesave teknike dhe procedurave administrative në fushën e aviacionit civil. 6613


Per me shume, shkarko fletoren zyrtare nga atachmenti ( pdf )

Burimi: qpz.gov.al


Share on Facebook

   Fletore Zyrtare Nr. 147
Printo  
© Copyright: Alblink 2008