njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Gara ne univesitete, sot zhvillohen zgjedhjet
Shtuar me date:2012-02-20 15:59:36

TIRANË - 20 Shkurt 2012 - Stafi i pedagogëve, studentët dhe administrata e 11 universiteteve të vendit po votojnë sot për të zgjedhur rektorët, dekanët dhe drejtuesit e departamenteve.

Këshilli Kombëtar Studentor i bëri thirrje të gjithë studentëve të universiteteve publike të marrin pjesë në zgjedhje dhe të shprehin verdiktin e tyre përmes fuqisë votuese që ju jep ligji.

Ata u shprehën të vendosur të mos tolerojnë dhe të denoncojnë çdo rast abuzimi në të gjithë vendin.

Në këtë garë do të përzgjidhen rektorët që do të drejtojnë për 4 vitet e ardhshme universitetet publike. Numri i zëvendësrektorëve do të jetë më i madh, pasi çdo universitet do të ketë dy të tillë.
Në këto zgjedhje, do të votohet edhe për 60 dekanët e fakulteteve, rreth 250 shefa departamentesh.

Sipas rregullores, konsiderohet fitues në postin e autoriteteve drejtuese, ai kandidat që renditet i pari në listë dhe rezultati i tij në përqindje është jo më i vogël se 33%.


Share on Facebook

Printo  
© Copyright: Alblink 2008