njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Albania news wire

Ju prodhoni informacion, ne e shpërndajmë

Albania Newswire është një nga shërbimet e para dhe të vetmet të këtij lloji në Shqipëri, ku biznesi, organizatat dhe institucionet mund të publikojnë në faqen e Alblinkut, pa pagesë, njoftimet e tyre të shtypit, deklaratat, ofertat dhe informacionet për produktet, shërbimet dhe aktivitetet që kryejnë.

Në kohën e sotme, kur promocioni dhe reklama po bëhet gjithnjë e më e kushtueshme, Albania Newswire është zgjidhja më pa kosto, pasi këtu paraqitet suksesi juaj dhe promovohen vlerat tuaja.

Përmes këtij shërbimi, Alblink vendos në komunikim të përditshëm grupet e caktuara të biznesit, organizatave dhe institucione; shqiptare apo të huaja, me komunitetin e madh të gazetarëve të mediave të ndryshme, ekspertëve të kompanive konsulente dhe njëkohësisht, edhe të partnerëve tuaj potencial. Alblink është rruga më e thjeshtë për të përhapur informacionin tuaj.

© Copyright: Alblink 2008